Om oss

Södertäljes absolut bästa bar för dig som älskar öl eller för dig som håller på att lära dig dricka öl!
Välkomna att uppleva över 500 sorter öl ifrån 55 olika länder eller varför inte testa något lokalproducerat ifrån pubens egna bryggeri?

Sedan starten sommaren 2008 har vårt mål varit att kunna servera Er en öl som ni inte hittar någon annanstans. En öl som ni kanske drack i Thailand på semestern för 5 år sedan och får goda minnen utav eller varför inte en Belgisk Trappistöl?

Vi har ölen du letar efter, vi strävar efter att alltid ta in nya sorter och utveckla sortimentet. I starten hade vi 137 ölsorter. I dagsläget har vi ca 500 ölsorter inne på lager!

Kom in och avnjut din favoritöl tillsammans med en god matbit.

2012 startade vi vårt egna mikrobryggeri och var då 1 av Sverige 2 första bryggeripubar och av Sveriges 50 första bryggerier. Idag är det ungefär 400 bryggerier och vårt bryggeri fortsätter att växa. 

Vi kände att det saknades något på marknaden och ville brygga eget, målet är att brygga kvalitetsöl och vi brygger gärna med olika smaker. 

Vi arrangerar ölprovningar för de som är intresserade utav att lära sig mer om öl eller bara umgås med kollegorna och samtidigt avnjuta god öl!